Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Anniina Iivarinen ja Marianne Holmberg. Yhteydenotot ja palautteet:

Uusimmat uutiset

27.4.2021

Lounais-Suomen latualueen terveiset

Ajankohtaisia kuulumisia Lounais-Suomen latualueelta. LoLa-nalle on herännyt kevääseen ja kiertää taas Lounais-Suomessa.

24.3.2021

Keväisiä tunnelmia Lounais-Suomesta

17.2.2021

Suomen Ladun alueelliset lajikehitysillat

Vuoden 2021 aikana järjestämme alueellisia lajikehitysiltoja polkujuoksussa ja maastopyöräilyssä.

16.2.2021

Ihana talvi Lounais-Suomessa

Lounais-Suomen latualueen ajankohtaisia kuulumisia.

16.12.2020

Joulutunnelmissa Lounais-Suomessa

Paljon on peruttu, joulua ei! Katseet suunnataan jo alkuvuoden tapahtumiin.

14.12.2020

Saammeko tulla kylään?

Yhdistysvierailut ovat tärkeä osa aluetoimintaa. Lounais-Suomen latualueella on tehty yhdistysvierailuja jo usean vuoden ajan.

27.10.2020

Terveiset Lounais-Suomesta

3.8.2020

Lounais-Suomessa kohti syksyä

27.3.2020

Tuumat ja tuntumat: Metsämörri päihitti kaikki muut retkeilyhahmot

Tuumat ja tuntumat oli Suomen Ladun ex-toiminnanjohtaja Tuomo Jantusen palsta Latu ja Polku -lehdessä kesäkuusta 1989 tammikuuhun 2006. Näitä tietoiskuja tuli jäsenistön luettavaksi kaikkiaan 132 kpl. Nyt meillä on mahdollisuus lukea vielä sellaisia tarinoita, joita ei ole aikaisemmin julkaistu. Näitä on 52 kpl eli uusi historiallinen tarina joka toinen viikko kahden vuoden ajan.

24.2.2020

Uusi alueyhdyshenkilö Uudellemaalle

Susanna Sihvo Vantaan Ladusta ja Polusta on valittu Uudenmaan latualueen alueyhdyshenkilöksi.