Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Kirsi Uusitalo. Yhteydenotot ja palautteet:

Uusimmat uutiset

23.5.2022

Aloite järjestön kokoukselle?

Suomen Ladussa jäsenyhdistyksillä on mahdollisuus tehdä aloitteita järjestön kokouksille. Syyskokoukseen suunnatut aloitteet tulee jättää heinäkuun puoleen väliin mennessä.

18.5.2022

Yhteiset polut -hanke kutsuu mukaan tapahtumiin!

Hanke on hyvässä vauhdissa ja kesäkuussa on mahdollista kokea yhdenvertaista retkeilyä ja ulkoilua. Luvassa on kaikille avoin kokemuspäivä 9.6. tai paikallisia retkiä Retkelle-päivien muodossa 11.-12.6. Lisäksi kesän kruunaa Nuku yö ulkona Kiljavan metsähotellissa 27.8.

18.5.2022

Suomalaiset ulkoilevat edelleen erittäin suurin joukoin

Luonnonvarakeskus (Luke) on tehnyt 10 vuoden välein Luonnon virkistyskäytön valtakunnallisen inventoinnin. Uusimman ja järjestyksessään kolmannen luonnon virkistyskäyttöä koskevan tutkimuksen Luke julkaisi 12.5. Tutkimuksella seurataan luonnon virkistyskäytön kysyntää, eli sitä miten suomalaiset vapaa-ajalla liikkuvat luonnossa, millaisia ovat suomalaisten ulkoiluharrastukset, lähiulkoilu ja luontomatkat.

17.5.2022

Esittelyssä: Heino Lipsanen

Juttusarja esittelee Suomen Ladun hallituksen jäseniä. Esittelyvuorossa on Heino Lipsanen Mikkelistä.

3.5.2022

Lähde mukaan toteuttamaan Retkelle-päiviä kesäkuussa - ilmoittaudu mukaan 15.5. mennessä

Suomen Ladun valtakunnallisia Retkelle -päiviä vietetään ensimmäistä kertaa 11.-12.6.2022. Retkelle-päivien tarkoituksena on innostaa suomalaiset retkelle jäsenyhdistyksissä toimivien ohjaajien kanssa.

28.4.2022

Hannu Tiusanen aloitti yhteiskuntasuhteiden asiantuntijana

Hannu Tiusanen on aloittanut 25.4. yhteiskuntasuhteiden asiantuntijana Suomen Ladussa. Hän sijaistaa opintovapaalle jäänyttä Anne Rautiaista.

27.4.2022

Esittelyssä: Katariina Syrjäsuo

Juttusarja esittelee Suomen Ladun hallituksen jäseniä. Esittelyvuorossa on Katariina Syrjäsuo Vantaalta.

27.4.2022

Jäsenpalvelujärjestelmän toteutusprojekti alkaa

Sopimus Suomen Ladun ja jäsenyhdistysten jäsenpalvelujärjestelmän toteuttamisesta on allekirjoitettu CRM-service Oy:n kanssa. Toteutusprojekti käynnistyy toukokuun alussa. Jäsenyhdistykset käyttöönottavat jäsenpalvelujärjestelmän syksyn 2022 aikana. Jäsenyhdistysten keskuudesta etsitään vapaaehtoisia osallistumaan järjestelmän ominaisuuksien määrittelyn tarkentamiseen ja niiden testaamiseen.

26.4.2022

Etsintäkuulutus-kampanja

Etsintäkuulutus-kampanjassa etsitään Suomen Ladun jäsenyhdistyksiin uusia ulkoilun ohjaajia.

26.4.2022

Suomi meloo ja soutaa -päivä 11.6.

Suomen Latu on mukana Melonta- ja Soutuliiton Suomi meloo ja soutaa -päivässä, jonka tarkoitus on houkutella suomalaisia vesille, melomaan ja soutamaan. Tänä vuonna soutamalla ja melomalla voi tehdä myös hyvää. Voit osallistua päivään yksittäisenä melojana tai soutajana tai järjestää omalla paikkakunnallanne tapahtuman.