Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

Uusimmat uutiset

Esittelyssä: Paula Harmokivi-Saloranta

Juttusarja esittelee Suomen Ladun hallituksen jäseniä. Esittelyvuorossa on Paula Harmokivi-Saloranta Lahdesta.

Kutsu päättäjä ulos

Vaikuttavuutemme kannalta on tärkeää, että saamme laajasti ääntä ulkoilun puolesta. Siksi kannustamme Suomen Ladun jäsenyhdistyksiä järjestämään helmi- ja maaliskuun aikana eduskuntavaaliteemaisia Kutsu päättäjä ulos -tilaisuuksia.

12.1.2023

Alueellisista koulutuksista eväitä, innostusta ja vertaistukea yhdistyksen toimintaan

Suomen Latu tarjoaa mielenkiintoisia alueellisia koulutuksen yhdistysten toiminnan kehittämiseksi. Näihin kannattaa osallistua useammankin henkilön voimin ja viedä ideoita ja uusia työkaluja oman yhdistyksen toimintaan. Koulutukset ovat maksuttomia.

12.1.2023

Suomen Latu jatkaa yhdenvertaisen ulkoilun edistämistä

Yhteiset polut -hanke päättyi ja Kaikille avoin ulkoilu -hanke käynnistyi. Yhteiset polut pilotoi toimintaa moninaisille perheille, jonka pohjalta tehtiin jatkosuunnitelmia. Onnistuneen hankkeen ja jäsenyhdistysten aktiivisuuden johdosta toiminta sai jatkoa Kaikille avoin ulkoilu -hankkeella.

9.1.2023

Vesien virkistyskäyttöä käsittelevä webinaari helmikuussa

Ulkoilufoorumi ja Luonnonvarakeskus (Luke) järjestävät 13.2.2023 klo 9-11.30 webinaarin otsikolla "Vesien virkistyskäytöstä hyvinvointia".

22.12.2022

Suomen Latu toivottaa rauhallista joulun aikaa

Suomen Ladun toimisto on kiinni joulun ja uuden vuoden ajan. Palvelemme jälleen normaalisti tammikuun alusta.

21.12.2022

Jäsenmaksulasku ja jäsenkortti 2023

Vuoden 2023 jäsenmaksulaskut lähetetään vuodenvaihteessa. Jäsenkortti on sähköinen ja löytyy jäsenen itseasiointisivustolta, Jäsenpolusta.

19.12.2022

Vuoden vapaaehtoista, vuoden nuorta latulaista, vuoden ulkoilijaa ja vuoden innostajaa voi ehdottaa tammikuun loppuun asti

Huomionosoitukset ja kiittäminen ovat tärkeä osa vapaaehtoistoimintaa. Keväällä jaetaan useita huomionosoituksia, joiden saajiksi jäsenyhdistykset voivat tehdä ehdotuksia.

14.12.2022

Koulutuksia yhdistystoimijoille

Yhdistyskehittäjä, Yhdistysviestijä, Canva – hyppää mukaan saamaan lisää työkaluja yhdistyksen toimintaan!

13.12.2022

Yhdistyksille suunnatut infoillat eli tiistaiteemat alkavat tammikuussa

Tiistaiteemojen tarkoituksena on koota yhdistyksille suunnattuja tärkeitä ja ajankohtaisia asioita tiiviimmäksi kokonaisuudeksi jokaisen kuukauden ensimmäiselle tiistaille ja tehostaa Suomen Ladun viestintää yhdistysten suuntaan.