Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Anniina Iivarinen ja Marianne Holmberg. Yhteydenotot ja palautteet:

Uusimmat uutiset

15.10.2021

Valtakunnalliset tapahtumat 2022

Vuonna 2022 on jälleen luvassa useita erilaisia kiertueita, tapahtumia ja kampanjoita, joiden järjestämistä Suomen Ladun toimisto tukee. Tapahtumat ovat loistava tapa innostaa ihmisiä ulkoilemaan ja saada yhdistykseen uudenlaista toimintaa!

14.10.2021

Joko yhdistyksesi käyttää Suomen Ladun tapahtumakalenteria?

Suomen Ladun tapahtumakalenterista löydät Suomen Ladun ja sen yhdistysten tapahtumat vaivattomasti.

14.10.2021

Luontokotouttamista maahanmuuttajille

Tunturikerho Kumpe järjesti maahanmuuttajille luontokotouttamisretken Joensuussa.

11.10.2021

Yhdistysten jäsenmaksujen ilmoittaminen vuodelle 2022

On jälleen ensi vuoden jäsenmaksujen päivittämisen aika. Tiedot Suomen Ladun jäsenrekisteriin päivitetään puheenjohtajille lähetetyn linkin kautta 30.11.2021 mennessä.

5.10.2021

Liity jäseneksi - nyt loppuvuosi ilman jäsenmaksua!

Kun liityt jäseneksi loka-joulukuun välisenä aikana, emme laskuta kuluvan vuoden jäsenmaksua.

23.9.2021

Tilaa heijastimia jäsenhankintaan ja markkinointiin!

Tänä syksynä kannustetaan ulkoilijoita näkymään heijastinten jaon merkeissä! Tätä varten Suomen Latu jakaa jäsenyhdistyksille jäsenhankintaan ja markkinointiin heijastinpaketteja. Voitte järjestää pop-up "heijastinratsian" esimerkiksi lenkkipolkujen varrella tai työmatkaliikenteen solmukohdassa pimeään aikaan.

21.9.2021

Ilmoittautuminen uuteen Yhdistyskehittäjä-verkkokoulutukseen on nyt auki!

Toimitko yhdistyksen vastuutehtävässä? Haluatko oppia lisää siitä, miten tehdä yhdistyksen toiminnasta sujuvaa, luoda kiinnostavia toimintamahdollisuuksia, hankkia uusia jäseniä ja pitää huolta nykyisistä?

3.9.2021

Auta iäkäs ulos

Ikäinstituutin Vie vanhus ulos -kampanja 8.9.–8.10. kutsuu ulkoilemaan tukea tarvitsevan ikäihmisen kanssa.

20.8.2021

Savo-Karjalan kansallispuistoretki

Savo-Karjalan latualue retkeili Hiidenportin kansallispuistossa.

18.8.2021

Elokuiset terveiset Lounais-Suomesta!

Ajankohtaisia kuulumisia Lounais-Suomen latualueelta.