Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Anniina Iivarinen ja Marianne Holmberg. Yhteydenotot ja palautteet:

Uusimmat uutiset

10.1.2022

Koronarajoitukset ja suositukset Suomen Ladun tapahtumissa

Suomen Latu noudattaa paikallisia suosituksia ja rajoituksia toiminnassaan. Tapahtumien, kurssien ja kokouksien järjestäminen on mahdollista suositusten rajoissa.

2.1.2022

Jäsenmaksulaskut 2022

Vuoden 2022 jäsenmaksulaskut ja jäsenkortit on postitettu.

20.12.2021

Kuukauden ulkoiluteko: Oulun Ladun kota lämmittää liikkujia

Lapsiperheitä pulkkamäessä. Juoksijoita kuntoportaissa ja pariskuntia kävelylenkillä. Hiihtäjä kaivaa suksiaan kattoboksista ja ryhmä läskipyöräilijöitä kaartaa vauhdilla mäkeä alas. Oulussa Kaakkurin Liikuntamaassa on vilskettä tavallisena talviviikonlopun päivänä. Ulkoilmassa reippailun lomassa taukokin on aina tervetullut ja siihenhän on nyt mainio paikka – Oulun Ladun kota.

Uuden puheenjohtajan ensimmäisiä toimia

Vaihtuuko yhdistyksessänne puheenjohtaja? Onko hän ollut mukana toiminnassa ennen? Oheinen muistilista auttaa käyntiin pääsemisessä.

UlkonaKuinLumiukko 14.2.-13.3.2022

Talven hauskin kampanja toteutetaan hiihtolomaviikkojen ympärillä, jolloin haastamme suomalaiset rakentamaan 10 000 lumiukkoa. Viestintäkampanjan lisäksi yhdistysten tapahtumat ovat tärkeä osa kampanjaa. Nyt jos koskaan ihmiset kaipaavat yhteistä tekemistä ja ulkoilua!

15.12.2021

Matkaluistelu yhdistyksen toimintaan - hae pilottiseuraksi 29.12. mennessä!

Suomen Latu tekee pilottikokeilun neljässä jäsenyhdistyksessä.

Aloite järjestön kokoukselle?

Suomen Ladussa jäsenyhdistyksillä on mahdollisuus tehdä aloitteita järjestön kokouksille. Kevätkokoukseen suunnatut aloitteet tulee jättää tammikuun puoleen väliin mennessä.

15.12.2021

Lounais-Suomi katsoo jo kohti uutta vuotta

Ajankohtaisia kuulumisia Lounais-Suomen latualueelta.

2.12.2021

Vapaaehtoisuuden monet muodot: Ristiinan Rinkan verkkosivut vapaaehtoisprojektina

Suomen Ladun jäsenyhdistysten toiminnassa on mukana paljon erilaisia vapaaehtoisia ja yksi heistä on Sonja Ikonen, joka oli mukana rakentamassa Ristiinan Rinkalle uusia verkkosivuja.

1.12.2021

Vuoden jäsenyhdistystä ja muita huomionosoituksia voi ehdottaa tammikuun loppuun asti

Huomionosoitukset ja kiittäminen ovat tärkeä osa vapaaehtoistoimintaa. Keväällä jaetaan useita huomionosoituksia, joiden saajiksi jäsenyhdistykset voivat tehdä ehdotuksia.