Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Anniina Iivarinen ja Marianne Holmberg. Yhteydenotot ja palautteet:

Uusimmat uutiset

3.9.2021

Auta iäkäs ulos

Ikäinstituutin Vie vanhus ulos -kampanja 8.9.–8.10. kutsuu ulkoilemaan tukea tarvitsevan ikäihmisen kanssa.

20.8.2021

Savo-Karjalan kansallispuistoretki

Savo-Karjalan latualue retkeili Hiidenportin kansallispuistossa.

18.8.2021

Elokuiset terveiset Lounais-Suomesta!

Ajankohtaisia kuulumisia Lounais-Suomen latualueelta.

17.8.2021

Hämärähommat kutsuvat seikkailemaan pimeään aikaan

Hämärähommat on pimeään kaamosaikaan sijoittuva perheille suunnattu kampanja, jonka aikana kuka tahansa voi järjestää seikkailuja taskulamppujen, heijastimien tai pienten led-valojen avulla.

16.8.2021

Palautetta Tuomo Jantusen kirjoitukseen ”Latukartanon nousu ja (t)uho – osa II”

Leo Hellstenin palaute Tuumat ja tuntumat -kirjoitukseen.

13.8.2021

Tunturit kutsuivat Kymi-Vuoksen latualueen Kiilopäälle!

Retkiviikko kokosi bussilastillisen iloisia retkeläisiä nauttimaan tunturien lumosta.

11.8.2021

Kuukauden ulkoiluteko: Haminaan uusia polkuja

Haminan Ladun yhteistyö kaupungin kanssa on poikinut uusia ulkoilureittejä. Nyt kävelijätkin pääsevät talvella laavulle tulistelemaan.

11.8.2021

Frisbeegolfin Mestaruuskilpailut

Suomen Ladun Frisbeegolfin Mestaruuskilpailut järjestetään Tuusulassa 11.9.2021.

5.8.2021

Opetus- ja kulttuuriministeriön vuotuiset liikunnan ja urheilun ansioristit ja -mitalit haettavissa

Jäsenyhdistykset voivat anoa opetus- ja kulttuuriministeriön ansiomerkkejä ja -mitaleita Suomen Ladun kautta lähettämällä hakemuksen 10.9.2021 mennessä.

2.8.2021

Tuumat ja tuntumat: Töölönlahden mudasta nousi Suomelle presidentti

Tuumat ja tuntumat oli Suomen Ladun ex-toiminnanjohtaja Tuomo Jantusen palsta Latu ja Polku -lehdessä kesäkuusta 1989 tammikuuhun 2006. Näitä tietoiskuja tuli jäsenistön luettavaksi kaikkiaan 132 kpl. Nyt meillä on mahdollisuus lukea vielä sellaisia tarinoita, joita ei ole aikaisemmin julkaistu. Näitä on 52 kpl eli uusi historiallinen tarina joka toinen viikko kahden vuoden ajan.