Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Uusimmat uutiset

01.12.2023

Suomen Ladun vertaisohjaajat kutsuvat yli 65-vuotiaita mukaansa liikkumaan ja voimaan hyvin

Uudet Hyvinvointia ulkoilusta -vertaisohjaajakurssit ovat alkaneet tänä syksynä. Koulutetut vertaisohjaajat perustavat matalan kynnyksen ulkoiluryhmiä ja kutsuvat etenkin vähemmän liikkuvia mukaansa ulkoilemaan.

29.11.2023

Kansallinen hiihtopäivä helmikuussa

Kansallista hiihtopäivää vietetään jo kolmatta kertaa 24.2.2024. Ilmoita yhdistyksesi mukaan ja tilaa maksuton materiaalipaketti!

29.11.2023

Aloite järjestön kokoukselle?

Suomen Ladussa jäsenyhdistyksillä on mahdollisuus tehdä aloitteita järjestön kokouksille. Kevätkokoukseen suunnatut aloitteet tulee jättää tammikuun puoleen väliin mennessä.

22.11.2023

Taukotulet-lahjoituspalvelu käyttöön talveksi

Onko yhdistyksellänne latumaja, talviuintipaikka, laavu tai muu talvinen ulkoiluolopaikka? Juuri nyt on oikea aika liittää se Taukotulet.fi-lahjoituspalveluun, jotta saatte keräyskyltin kohteeseen talven sesongiksi.

22.11.2023

Ohjaajuudesta vastaava yhdistyksiin

Olipa yhdistyksen toiminta pientä tai suurta, ohjaajat ovat Suomen Ladun ja sen jäsenyhdistysten toiminnan sydän. Ohjaajat, jotka saavat tukea ja joiden toimintaa arvostetaan, ovat motivoituneita ja saavat muitakin innostumaan ohjaajuuden polulle.

22.11.2023

Kuukauden ulkoiluteko: Teljän Latu rakensi upean ulkoilukohteen

Kokemäkeläinen Suomen Ladun jäsenyhdistys Teljän Latu toteutti talkootyönä uuden hienon ulkoilukohteen, Valkeajärven luontopolun. Luontopolku sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Kokemäen keskustasta.

16.11.2023

Vie ohjaajatieto Jäsenpolkuun!

Luovumme Ohjaajaklubista ja ohjaajarekisteristä nykyisessä muodossaan vuoden 2024 alusta lähtien ja hyödynnämme jatkossa Suomen Ladun uutta jäsenpalvelujärjestelmää. 

13.11.2023

Loppuvuodeksi tarjolla tukea yhdistyksen kursseihin tai koulutukseen!

Onko teillä tulossa vielä marras-joulukuussa kursseja, joihin voisitte hyödyntää Opintokeskus Siviksen taloudellista tukea? Suomen Ladun Sivikseltä saamassa tuntikiintiössä on vielä tunteja tarjolla loppuvuodeksi yhdistysten käyttöön.

03.11.2023

Yhdistyspalvelu-sivusto suljetaan tämän vuoden lopussa

Suomen Ladun verkkosivupäivityksen myötä Yhdistyspalvelu-sivusto siirtyy Suomen Ladun verkkosivujen alle.

02.11.2023

Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratoiminnan kehittämistukea haetaan marraskuussa

Seuratoiminnan kehittämistuki on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen.

Ladataan...