Uusimmat uutiset

28.10.2020

Suomen Ladun syyskokouksen kuulumisia

Suomen Ladun syyskokous siirtyi vallitsevasta pandemiatilanteesta johtuen viikon varoitusajalla verkkoon.

28.10.2020

Kutsu päättäjä ulos - kuntavaalit 2021

Ensi keväänä pidetään kuntavaalit. Tärkeimmät ulkoiluolosuhteet ja -mahdollisuudet tehdään juuri kunnissa.

Yhdistyksien jäsenmaksujen ilmoittaminen vuodelle 2021

On jälleen ensi vuoden jäsenmaksujen päivittämisen aika. Tiedot Suomen Ladun jäsenrekisteriin päivitetään puheenjohtajille lähetetyn linkin kautta 30.11.2020 mennessä.

Hae seuratoiminnan kehittämistukea!

Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratoiminnan kehittämistuki on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen. Haku vuodelle 2021 avautuu marraskuussa.

Harrastamisen Suomen malli

Opetus- ja kulttuuriministeriön valmistelemassa Suomen mallissa päätavoitteena on lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisääminen. Tarkoituksena on mahdollistaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä. Tämän toteutumiseksi käynnistyy valtionavustushaku 3.11.-2.12. välisenä aikana.

Terveiset Lounais-Suomesta

Ajankohtaisia kuulumisia Lounais-Suomen latualueelta.

26.10.2020

Tuumat ja tuntumat: Professori, jolle retkeily oli kaikki kaikessa

Tuumat ja tuntumat oli Suomen Ladun ex-toiminnanjohtaja Tuomo Jantusen palsta Latu ja Polku -lehdessä kesäkuusta 1989 tammikuuhun 2006. Näitä tietoiskuja tuli jäsenistön luettavaksi kaikkiaan 132 kpl. Nyt meillä on mahdollisuus lukea vielä sellaisia tarinoita, joita ei ole aikaisemmin julkaistu. Näitä on 52 kpl eli uusi historiallinen tarina joka toinen viikko kahden vuoden ajan.

23.10.2020

Suomen Ladun syyspäivät

Suomen Ladun syyspäivät alkavat huomenna. Viikonlopun ohjelma toteutetaan kokonaisuudessaan etätapaamisena.

22.10.2020

Toiminnalliset tuet jäsenyhdistyksille

Suomen Ladun jäsenyhdistykset voivat hakea toiminnallista tukea uuden lajin, toimintamuodon tai huoltopisteen kokeilemiseen ja kehittämiseen sekä Ikiliikkuja-toimintaan.

12.10.2020

Tuumat ja tuntumat: Kuinka toiminta laajeni Kilimanjaron jälkeen? (osa III)