Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

Uusimmat uutiset

25.11.2022

Suomen Latu: Monipuolisen ulkoilun mahdollisuudet on turvattava, kun Helsingin kaupungin virkistysalueista suunnitellaan kansallispuiston osaa

Helsingin kaupunki omistaa Espoossa ja Vihdissä useita virkistysalueita. Helsingin kaupunki ja Metsähallitus selvittävät parhaillaan mahdollisuuksia liittää nämä alueet osaksi Nuuksion kansallispuistoa. Ennen kuin asiaa viedään eteenpäin, on selvitettävä ja otettava huomioon monia asioita, huomauttaa Suomen Latu tiedotteessaan.

24.11.2022

Yhdistyspalvelut-sivusto uudistuu

Uusi Yhdistyspolku tuo muutoksia myös Yhdistyspalvelut-sivustolle.

18.11.2022

Ovatko jäsentietosi ajan tasalla?

Henkilöjäsen, perhejäsen vai rinnakkaisjäsen? Nyt on aika päivittää jäsenlaji- tai jäsenyhdistystiedot vuodelle 2023. Ilmoita muutoksista jäsenpalveluun 9.12. mennessä.

16.11.2022

Suomen Latu julkaissut eduskuntavaalitavoitteensa

Suomen Latu edistää tavoitteitaan eduskuntavaalien lisäksi vaalien jälkeen hallitusohjelmaan vaikuttaen. Eduskuntavaalit järjestetään 2.4.2023.

15.11.2022

Vuoden 2023 jäsenmaksujen ilmoittaminen

Yhdistysten vuoden 2023 jäsenmaksut ilmoitetaan Yhdistyspolun eli uuden jäsenpalvelujärjestelmän kautta.

15.11.2022

Yhdistyspolun koulutukset

Yhdistyspolun käyttäjätunnukset hakeneille järjestetään tukiklinikoita maanantaisin.

11.11.2022

Näin teet yhdistyksellesi hyvän toimintasuunnitelman

Yhdistyksen hallitus valmistelee joka vuosi toimintasuunnitelman ja talousarvion. Olemme koonneet vinkkejä ja mallipohjia suunnittelun tueksi.

11.11.2022

Uuden puheenjohtajan ensimmäisiä toimia

Vaihtuuko yhdistyksessänne puheenjohtaja? Oheinen muistilista auttaa käyntiin pääsemisessä.

7.11.2022

Oma muki mukaan -yhteiskuntasitoumus kannustaa kestomukien käyttöön jäsenyhdistysten tapahtumissa

Suomen Ladun vuoden 2023  yhteiskuntasitoumus  toteuttaa Suomen Ladun ilmasto- ja ympäristösuunnitelmaa, joka hyväksyttiin vuonna 2021. Kannustamme jäsenyhdistyksiämme sitoutumaan käytäntöön, että tapahtumissa, joissa on yhdistyksen tarjoilua, osallistuja ohjataan ottamaan oma kestomuki mukaan. Yhteiskuntasitoumuksen tavoitteena on saada vähintään 30 yhdistystä vuoden 2023 aikana mukaan viestimään, toteuttamaan ja  raportoimaan sitoutumisestaan.

2.11.2022

Uusi Yhdistyspolku-jäsenrekisteri on nyt käytössä

Tietoa Suomen Ladun Yhdistyspolku-jäsenrekisterin käyttäjätunnuksista, koulutuksista ja koulutustallenteista, käyttöohjeista ja ohjevideoista sekä aikatauluista.