Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Kirsi Uusitalo. Yhteydenotot ja palautteet:

Uusimmat uutiset

10.8.2022

Kuukauden ulkoiluteko: Haapajärvellä melotaan upealla reitillä

Maaselän Ladulla oli tärkeä rooli Muinais-Päijänteen melontareitin suunnittelussa.

9.8.2022

Suomen Ladun yhdistysaktiivien Facebook-ryhmä

Joko olet liittynyt ryhmään?

5.8.2022

Opetus- ja kulttuuriministeriön vuotuiset liikunnan ja urheilun ansioristit ja -mitalit haettavissa

Opetus- ja kulttuuriministeriön mitalit ovat yksi tapa kiittää ja osoittaa kunnioitusta yhdistyksen ansioituneille vastuunkantajille.

3.8.2022

Joko olet käynyt Akumajalla?

Akumajalta löydät erinomaiset retkeily- ja hiihtomaastot, maisemat ja mahdollisuuden kokea puhdasta erämaaretkeilyn henkeä. Akumaja sopii mainiosti jäsenyhdistysten ja latualueiden retkikohteeksi.

22.6.2022

Joko yhdistyksesi käyttää Suomen Ladun tapahtumakalenteria?

Suomen Ladun tapahtumakalenterista löydät Suomen Ladun ja sen yhdistysten tapahtumat vaivattomasti.

21.6.2022

Yhdessä sieniretkelle

Suomen Latu järjestää Sieniretki-kampanjan yhteistyössä Marttojen kanssa 27.8.-5.9.2022.

16.6.2022

Esittelyssä: Jussi-Pekka Arkkola

Juttusarja esittelee Suomen Ladun hallituksen jäseniä. Esittelyvuorossa on Jussi-Pekka Arkkola Tampereelta.

15.6.2022

Työryhmät tapasivat Kiilopäällä

Suomen Ladun työryhmät tapasivat arviointi- ja kehittämispäivillä Kiilopäällä kesäkuun alussa.

14.6.2022

Nuku yö ulkona 2022

Muista ilmoittaa yhdistyksesi mukaan Nuku yö ulkona -kampanjaan!

13.6.2022

Toimintasuunnitelma 2023-2024

Toiminnan suunnittelu vuodelle 2023 on käynnistynyt toimistolla. Toimintasuunnitelma tulee yhdistyksille kommentoitavaksi heinäkuussa.