Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Anniina Iivarinen ja Marianne Holmberg. Yhteydenotot ja palautteet:

Uusimmat uutiset

25.11.2021

Vapaaehtoisuuden monet muodot

Suomen Ladun ulkoilulähettiläs Janka Mäkipää kertoo omasta vapaaehtoisuudestaan.

24.11.2021

Kuinka vastaanottaa uusi jäsen mukaan yhdistyksen toimintaan?

Ensimmäinen kontakti uuteen jäseneen on aina se tärkein. Heti jäseneksi liittymisen jälkeen olisi hyvä kertoa jäsenelle yhdistyksen toiminnasta sekä keinoista tulla mukaan toimintaan.

23.11.2021

Kohti joulua Lounais-Suomessa

Ajankohtaisia kuulumisia Lounais-Suomen latualueelta.

5.11.2021

Paljasjalkapolku luo uudenlaisen ulkoiluelämyksen

Auranmaan Latu ja Polku rakensi Kyröön paljasjalkapolun Suomen Ladun toiminnallisen tuen avulla.

3.11.2021

Hybridinä Saimaalla

Suomen Ladun ensimmäinen hybridikokous toteutui sunnuntaina 31.10. Kokous pidettiin fyysisesti Lappeenrannassa, mutta osa kokousedustajista osallistui kokoukseen etäyhteyksin.

2.11.2021

Suomen Latu kouluttaa!

Kurkista koulutuskalenteriin. Jäsenyhdistyksille kurssipaikkoja maksutta!

1.11.2021

Opetus - ja kulttuuriministeriön seuratuen haku on auki!

Seuratoiminnan kehittämistuki on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen.

1.11.2021

Valtakunnalliset tapahtumat 2022

Vuonna 2022 on jälleen luvassa useita erilaisia kiertueita, tapahtumia ja kampanjoita, joiden järjestämistä Suomen Ladun toimisto tukee. Tapahtumat ovat loistava tapa innostaa ihmisiä ulkoilemaan ja saada yhdistykseen uudenlaista toimintaa!

31.10.2021

Syyskokouksen kuulumisia

Suomen Ladun järjestöväki oli koolla pitkästä aikaa "livenä" Lappeenrannan Rauhassa, Saimaan rannalla. Järjestön kokouksessa valittiin uusia hallituksen jäseniä.

28.10.2021

Suomen Ladun syyspäivät

Suomen Ladun syyspäivät alkavat huomenna Lappeenrannassa, Holiday Club Saimaalla. Syyspäiville osallistuu lähes 100 ihmistä.