Uusimmat uutiset

4.6.2020

Suomi Meloo Goes Erämelonta-Jotos!

Elokuussa otetaan askel kohti ”vanhaa normaalia”, kun Suomi Meloo ry järjestää kautta aikain ensimmäisen Erämelonta-Jotos -tapahtuman.

3.6.2020

Pysäköi oikein ja ota huomioon muut tienkäyttäjät

Suomen Latu on julkaissut retkeilijän pysäköintietiketin. Etiketti opastaa, miten pysäköit retkellä oikein ja otat huomioon myös muut tienkäyttäjät.

3.6.2020

Yhdistysten tapahtumat Suomen Ladun tapahtumakalenterissa

Suomen Ladun kotisivuilta löytyvä tapahtumakalenteri on yhä useamman yhdistyksen käytössä.

2.6.2020

Täältä löydät Latu&Polku-lehden 2/20 puuttuvat sivut

Painotalossamme sattuneen inhimillisen erehdyksen takia uusimmasta lehdestä puuttuu 12 sivua. Mutta ei hätää, löydät ne tästä jutusta.

2.6.2020

Retkipainotteinen melontaohjaajakurssi Mäntyharjulla

Oletko melonnan harrastaja? Koulutamme loppukesästä lisää ohjaajia jäsenyhdistyksiin.

26.5.2020

Lähdetään melomaan yhdessä (etänä) kesäkuussa!

Suomi Meloo ry kutsuu kaikki entiset, nykyiset ja tulevat melojat suunniteltuna tapahtuman aloitusviikonloppuna 6.–7.6.2020 mukaan Suomi Meloo -aiheiseen some-tempaukseen melomaan yhdessä – etänä.

25.5.2020

Tuumat ja tuntumat: Kävelylähettiläs Uffe

Tuumat ja tuntumat oli Suomen Ladun ex-toiminnanjohtaja Tuomo Jantusen palsta Latu ja Polku -lehdessä kesäkuusta 1989 tammikuuhun 2006. Näitä tietoiskuja tuli jäsenistön luettavaksi kaikkiaan 132 kpl. Nyt meillä on mahdollisuus lukea vielä sellaisia tarinoita, joita ei ole aikaisemmin julkaistu. Näitä on 52 kpl eli uusi historiallinen tarina joka toinen viikko kahden vuoden ajan.

Askelmerkkejä ohjaamiseen

Askelmerkkejä ohjaamiseen on uusi opas yhdistysten ohjaajille. Oppaassa käydään läpi liikunnan ohjaamisen tärkeät perusasiat yhdistyksessä, kuten ohjaustilanteen suunnittelu, toteuttaminen, turvallisuus- ja vakuutusasiat.

20.5.2020

Olethan tilannut Nuku yö ulkona -tapahtuman järjestämispaketin?

Aluehallintovirastojen ohjeiden mukaisesti näyttää siltä, että myös yli 50 hengen tapahtumia voi järjestää tietyt turvallisuusasiat huomioiden. Nyt on hyvä aika aloittaa Nuku yö ulkona -tapahtuman suunnittelu ja tilata järjestäjien tukipaketti. Tukipakettiin on lisätty myös käsidesiä, jotta voitte huolehtia hygieniasta.

Esittelyssä: Helena Kinnunen

Juttusarja esittelee Suomen Ladun hallituksen jäseniä. Esittelyvuorossa on Helena Kinnunen Reisjärveltä.