Uusimmat uutiset

21.9.2020

Suomen Ladun osuus jäsenmaksuista

Suomen Ladun osuus jäsenmaksuista vahvistettiin järjestön kevätkokouksessa huhtikuussa. Yhdistysten syyskokousten alla on tärkeää huomioida uudet osuudet vuoden 2021 jäsenmaksua silmällä pitäen.

18.9.2020

#UlkonaKuinLumiukko -tapahtumakiertueelle haetaan järjestäjiä

Osana #UlkonaKuinLumiukko-kampanjaa toteutetaan tulevana talvena kahdeksan (8) tapahtuman kiertue, joille etsitään nyt paikallisia järjestäjiä. Tapahtumat järjestetään keskusta-alueella ja tavoitteena on tavoittaa noin 1000 osallistujaa / tapahtuma. Kiertueella ovat mukana myös Muumien ulkoilukoulut ja Muumi-hahmo. Järjestäjähaku on auki 18.10. asti, valinnat julkaistaan syyskokouksessa.

16.9.2020

Akumajan erämaaluonto lumoaa

Akumaja sopii mainiosti jäsenyhdistysten ja latualueiden retkikohteeksi. Tässä vinkkejä Akumajalla retkeileville.

14.9.2020

Tuumat ja tuntumat: Kilimanjarolle Suomen paras kehitysyhteistyöhanke (osa I)

Tuumat ja tuntumat oli Suomen Ladun ex-toiminnanjohtaja Tuomo Jantusen palsta Latu ja Polku -lehdessä kesäkuusta 1989 tammikuuhun 2006. Näitä tietoiskuja tuli jäsenistön luettavaksi kaikkiaan 132 kpl. Nyt meillä on mahdollisuus lukea vielä sellaisia tarinoita, joita ei ole aikaisemmin julkaistu. Näitä on 52 kpl eli uusi historiallinen tarina joka toinen viikko kahden vuoden ajan.

7.9.2020

Ilmoittaudu Vie vanhus ulos -kampanjaan 9.9.–9.10.

Ikäihmisten ulkoilu on sallittua ja suositeltavaa myös korona-aikana. Ikäinstituutti kutsuu järjestöjen vapaaehtoisia ulkoilemaan turvallisesti iäkkäiden kanssa. Ulkoilun ilo kuuluu kaikille.

4.9.2020

Joko olet käynyt Akumajalla?

Akumajalta löydät erinomaiset retkeilymaastot, maisemat ja mahdollisuuden kokea puhdasta erämaaretkeilyn henkeä.

3.9.2020

Ruunaan koskia katsomassa

Tämänvuotiset leiripäivät järjestettiin Kymi-Vuoksen ja Savo-Karjalan alueryhmien toimesta 7.-9.8. Lieksassa.

31.8.2020

Tuumat ja tuntumat: Hotelli Jeris kehittyy, silti siitä luovutaan (osa II)

27.8.2020

Esittelyssä: Anneli Leivo

Juttusarja esittelee Suomen Ladun hallituksen jäseniä. Esittelyvuorossa on Anneli Leivo Keravalta.

26.8.2020

Rakastu retkeilyyn

Ilmoittaudu mukaan Rakastu retkeilyyn -ohjaajakurssille!