Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Kirsi Uusitalo. Yhteydenotot ja palautteet:

Uusimmat uutiset

29.9.2022

Kiinnostaako hallitustyö?

Etsimme nyt ehdokkaita Suomen Ladun hallitukseen seuraavalle kolmevuotiskaudelle. Hallituksen jäsenenä olet näköalapaikalla luotsaamassa valtakunnallista ulkoilujärjestöä ja pääset vaikuttamaan strategisen tason päätöksiin.

22.9.2022

Uuden jäsenpalvelujärjestelmän käyttäjätunnukset ja koulutukset

Tilaa yhdistyksellesi jäsenrekisterikäyttäjän käyttäjätunnukset Ankkuri-jäsenrekisterin korvaavaan YhdistysPolkuun ja osallistu koulutukseen!

22.9.2022

Syksyn aluekokoukset

Aluekokoukset kokoavat latualueen yhdistykset tapaamaan toisiaan ja kokousasioiden lisäksi viettämään aikaa yhdessä.

21.9.2022

Tule mukaan Yhdistyskehittäjä-verkkokoulutukseen!

Toimitko yhdistyksen vastuutehtävässä? Haluatko oppia lisää siitä, miten tehdä yhdistyksen toiminnasta sujuvaa, luoda kiinnostavia toimintamahdollisuuksia, hankkia uusia jäseniä ja pitää huolta nykyisistä?

20.9.2022

Hae Nuku yö ulkona 2023 tai 2024 päätapahtumien järjestäjäksi!

Suomen Ladun suurimmalle kampanjalle etsitään 1-3 päätapahtuman järjestäjää vuodelle 2023 ja 2-4 järjestäjää vuodelle 2024.

19.9.2022

Aikuisten hiihtokoulu

Kiinnostaisiko aikuisten hiihtokoulun järjestäminen? Haemme nyt tulevalle talvikaudelle kolmea yhdistystä Aikuisten hiihtokoulu -kokeiluun.

19.9.2022

Turun Latu vei Metsämörrin perheretkelle monikulttuurisesti

Turun Ladun lastentoiminnan kevään viimeinen Metsämörrin perheretki toteutettiin tutulla konseptilla, mutta myös uudet kohderyhmät mielessä.

16.9.2022

Latunen-verkostosta ideoita ja tukea lasten ja perheiden toimintaan

Latunen-verkosto on tarkoitettu kaikille Suomen Ladun jäsenyhdistyksille. Olettehan mukana ja varmistatte ajantasaiset kuulumiset ja saatavilla olevan tuen lasten ja perheiden toimintanne järjestämiseen?

Kuukauden ulkoiluteko: Hartolan Latu nosti pyöräilyreitistön uudelle tasolle

Hartolan ja Sysmän kylissä kiertää yli 70-kilometrinen viitoitettu Vellamo-retkipyöräilyreitti.

Syysterveiset Lounais-Suomesta

Ajankohtaisia kuulumisia Lounais-Suomen latualueelta.